ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο νέες συλλήψεις για το «χτύπημα» στο «Δημητρούι»

Στο Δικαστήριο οδηγούνται εννέα πρόσωπα για την απόπειρα φόνου κατά του Δημήτρη Ανδρονίκου

24news team

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με τη απόπειρα φόνου κατά του Δημήτρη Ανδρονίκου («Δημητρούι»), που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 23ης Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο πρόσωπα ξανά φόρεσε χειροπέδες για την ίδια υπόθεση, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από το δικαστήριο.

Τα δύο νέα πρόσωπα που συνελήφθησαν, αλλά και οι υπόλοιποι επτά που τελούν υπό κράτηση, θα οδηγηθούν γύρω στις 10:00 το πρωί ενώπιον δικαστηρίου όπου αναμένεται να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή τους.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία εξέλιξη για τις έρευνες της εν λόγω υπόθεσης ήταν ο εντοπισμός σημαντικού τεκμηρίου στην επαρχία Λάρνακας. Συγκεκριμένα, ανώνυμη πληροφορία που εξασφαλίστηκε, το απόγευμα της Τρίτης 30 Απριλίου, οδήγησε τις αστυνομικές Αρχές στην περιοχή των Περβολιών στη Λάρνακα, όπου κατά τις έρευνες εντοπίστηκε σημαντικό στοιχείο που φαίνεται να συνδέεται με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην εγκληματική ενέργεια. Όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται για γεμιστήρα.

Ψάχνουν όπλο και σκούτερ

Κατά τις προηγούμενες μέρες αριθμός προσώπων πέρασε από το ΤΑΕ Λευκωσίας ενώ την ίδια ώρα οι ανακριτές μελετούσαν εξονυχιστικά τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης με ένα βίντεο να ήταν εξ’ αρχής κάτω από το μικροσκόπιό τους αφού κατέγραψε καρέ-καρέ την απόπειρα.

Οι δράστες, οι οποίοι φαίνεται να ήταν καλά διαβασμένοι ως προς τις κινήσεις τους, είχαν πλησιάσει τον στόχο τους, επιβαίνοντας σε μικρό σκούτερ και σε απόσταση σχεδόν δύο μέτρων πυροβόλησαν το «Δημητρούι», τρεις φόρες, με την μία σφαίρα να τον πετυχαίνει στο λαιμό. Οι αστυνομικές αρχές είναι υπό αναζήτηση τόσο του όπλου όσο και του σκούτερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X