ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι πυροβόλησαν το «Δημητρούι» - Συνεργάτης του Μαυρομιχάλη

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες

24news team

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας σχετικά με την εγκληματική ενέδρα που στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης, ενάντια του Δημήτρη Ανδρονίκου γνωστού ως «Δημητρούι».

Οι Αρχές ξεσκονίζουν υποθέσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με το θύμα της απόπειρας φόνου καθώς επίσης και τις δραστηριότητες του ψάχνοντας πρόσωπα που ενδεχομένως να είχε ο 34χρονος, ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο εμπρησμοί σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία τέθηκαν κάτω από το μικροσκόπιο των Αρχών έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο σχετίζονται με την γκανγκστερική ενέδρα θανάτου κατά του 34χρονου, αφού λίγο πριν την απόπειρα είχε επισκεφθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας, φιλικό του πρόσωπο ο οποίος κρατείται για τις πιο πάνω υποθέσεις.

Το «Δημητρούι» που απασχόλησε ουκ λίγες φορές τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις, με τις πλείστες να αφορούν ξυλοδαρμούς, είχε συνεργασία με τον δολοφονηθέντα Αλέξη Μαυρομιχάλη, που έπεσε νεκρός τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι Αρχές είναι σχεδόν πεπεισμένες πως πίσω από την ενέδρα θανάτου του 34χρονου βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας.

Τον πυροβόλησαν από απόσταση αναπνοής

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, πυροβόλησαν τον «στόχο» τους από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων, πράγμα που φανερώνει πως ήθελαν να εκτελέσουν το εγκληματικό τους σχέδιο με ακρίβεια.

Ο 34χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού οι δράστες τον έπληξαν με τρεις πυροβολισμούς με τον ένα να τον πετυχαίνει στο λαιμό.

Κλειστά κυκλώματα και διάφορα άλλα τεκμήρια βρίσκονται στο κάδρο των ανακριτών για την εγκληματική ενέργεια με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση