ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision 2024: Απόψε ο Α' ημιτελικός - Η θέση που δίνουν στην Κύπρο οι στοιχηματικές

Οι προβλέψεις για τους δύο ημιτελικούς και τα μεγάλα φαβορί

24news team

Μόνο λίγες ώρες απομένουν πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision. Η «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπάει στο Μάλμε της Σουηδίας και το ΡΙΚ, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmö Arena μεταδίδει απόψε στις 22:00 τον πρώτο ημιτελικό με τη Σίλια Καψή να εμφανίζεται πρώτη στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι «Liar».

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ ημιτελικό έχει ως εξής: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Απόψε έχουν δικαίωμα ψήφου και θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους από τις «Big Five», η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επίσης θα παρουσιαστεί και το τραγούδι της διοργανώτριας Σουηδίας, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα στοιχήματα για τον διαγωνισμό δίνουν και παίρνουν. Τα τελευταία προγνωστικά τοποθετούν την Κύπρο στην 8η θέση για τον πρώτο ημιτελικό, κατάταξη που οδηγεί την Σίλια Καψή στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τον Α' ημιτελικό

Η Ελλάδα, με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β' ημιτελικού, στις 9 Μαΐου. Όσον αφορά τα προγνωστικά εδώ, η Ελλάδα θεωρείται ένα από τα φαβορί για να περάσει στο μεγάλο τελικό με τις στοιχηματικές να της δίνουν την 3η θέση.

Οι προβλέψεις για τον Β' ημιτελικό

Τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Η Κροατία φέτος έρχεται να κάνει την ανατροπή, με τον Μάρκο Πουρίσιτς, γνωστό ως Baby Lasagna και το πανκ ροκ τραγούδι του «Rim Tim Tagi Dim» να φιγουράρει στην κορυφή των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά του Eurovisionworld, την τριάδα των φαβορί συμπληρώνουν η Ελβετία και η Ιταλία με τα τραγούδια «The Code» και «La Noia» αντίστοιχα.

Η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI» φαίνεται πως συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να βρίσκεται στο Top 10, αφού τα προγνωστικά της δίνουν την 9η θέση με 2% πιθανότητα νίκης. Για την Σίλια Καψή και το «Liar» οι στοιχηματικές δίνουν ως τελική κατάταξη τη 22η θέση.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την τελική κατάταξη 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X