ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία: Ξυλοκόπησαν στρατιώτη στη Χλώρακα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του 24news

24news team

Ντόρος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή μία ανάρτηση, η οποία κάνει λόγο για απαγωγή και άγριο ξυλοδαρμό Κύπριου στρατιώτη από Σύρους στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, κατά την διάρκεια των επεισοδίων της Δευτέρας (28/8), νεαρός στρατιώτης ο οποίος περπατούσε μόνος του στην περιοχή, απήχθη περίπου από δέκα Σύρους οι οποίοι τον μετέφεραν σε απόμερη παραλία ξυλοκοπώντας τον και απειλώντας τον πως θα τον σκοτώσουν.

Μάλιστα, η εν λόγω ανάρτηση-καταγγελία σημειώνει ότι το όλο περιστατικό οι φερόμενοι δράστες το βιντεοσκοπούσαν ενώ ο 18χρονος εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, από την πρώτη στιγμή οι Διωκτικές Αρχές ενημερώθηκαν και διερευνούν την υπόθεση ενώ όπως μας διευκρινίστηκε από αστυνομική πηγή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Καλά ενημερωμένη πηγή μας τόνισε πως ναι μεν το περιστατικό έχει συμβεί όχι όμως στην διάσταση που έχει παρουσιαστεί. Επίσης, όπως μας γνωστοποίησε, ο νεαρός δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X