ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον θάνατο της Έλλης Στυλιανού στη Βρετανία

Η 24χρονη υπηρετούσε ως ντετέκτιβ στην Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία

24news team

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της 24χρονης Έλλης Στυλιανού στη Βρετανία, στις 6 Μαρτίου του 2024. Η νεαρή υπηρετούσε ως ντετέκτιβ στο κεντρικό γραφείο των Τοπικών Ερευνών (CID) στο North Area BCU στη Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, η Έλλη ήταν αρραβωνιασμένη και ήταν ένα αξιολάτρευτο πρόσωπο για όσους είχαν την ευκαιρία να την αποκαλούν φίλη τους. Επίσης, η Αστυφύλακας ήταν μια δημοφιλής και χαρισματική ντετέκτιβ στο κεντρικό γραφείο των Τοπικών Ερευνών υπηρετώντας στη Μητροπολιτική Αστυνομία από τον Μάρτιο του 2022 και είχε τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές όλων με τους οποίους συνεργάστηκε στο North Area BCU. Η Έλλη ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη στον ρόλο της και ήταν περήφανη που υπηρετούσε το κοινό ως αστυνομικός.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parikiaki Newspaper (@parikiaki)

«Ήταν πάντα πρόθυμη να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη στους συναδέλφους της και η αίσθηση του χιούμορ και η στοργική της προσωπικότητα ήταν μεταδοτική σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Παροικιακή.

Η Έλλη ήταν μεγάλη οπαδός της Τότεναμ και ήταν τακτική στα παιχνίδια με τον αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια της άτυχης 24χρονης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση