ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος

Ομολόγησε για την πράξη του

Στη φυλακή οδηγείται ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι ο οποίος απολογήθηκε στην 28η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος στην απολογία του ομολόγησε όπως και προανακριτικά το έγκλημα και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί και συλληφθεί σε οικοδομή κοντά στο σημείο της δολοφονίας, το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση μέθης και ομολόγησε με απίστευτη ωμότητα το έγκλημά του.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», δήλωσε στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Το έγκλημα

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση από τον Μάρτιο και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, 21 και 15 ετών.

Το θύμα δέχτηκε 17 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα. Μάλιστα φέρεται ο 50χρονος να άφησε το μαχαίρι στο σημείο της δολοφονίας καθώς είχε «κολλήσει» στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει το βράδυ και έπειτα άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή, μέχρι που η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε στην οικοδομή.

Οι αναφορές για περιστατικά ξυλοδαρμών και απειλών στον γάμο τους δεν είναι λίγες, με την 40χρονη να είχε φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση