ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης για τελικό Κυπέλλου: «Φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»

Πώς σχολιάζει ο Πρόεδρος τις δηλώσεις Κούμα για τις μετακινήσεις των οπαδών

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε το παρών του σε εκδήλωση για την έναρξη τουρνουά καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα, που διοργάνωσαν το American International School in Cyprus και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα, σε συνεργασία με τον Κεραυνό Στροβόλου στο κλειστό γήπεδο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλίδης σχολίασε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ για τη μετακίνηση φιλάθλων, ενώ σε ερώτηση για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο, ο Πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά, «ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κερδίσει ο καλύτερος. Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος».

Δηλώσεις Προέδρου για μετακίνηση φιλάθλων

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου περί χρυσής τομής για τη μετακίνηση των φιλάθλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί» και πως «η χρυσή τομή φυσικά είναι μία, να μην γίνονται επεισόδια στα γήπεδα».

«Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το δεδομένο είμαστε εδώ να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα. Ως Πολιτεία έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και προσεγγίσεις, υπάρχει και διαφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε κάποια ζητήματα, υπάρχει και με κάποια σωματεία», πρόσθεσε.

«Φυσικά και δεν θέλουμε να συνεχίσει αυτό το μέτρο, της μη μετακίνησης φιλάθλων, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη βάση ενός και μόνου δεδομένου. Αυτή είναι και η χρυσή τομή, να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες με ασφάλεια», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X