ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψαρεύει δυσαρεστημένους ΑΚΕΛικούς - ΝΑΙδες ο Αχιλλέας Δ.

Οι αλήθειες βουλευτή Κώστα για κλεψιά με καύσιμα- Κόντρα Λίνου Παπαγιάνννη - Γιώργου Λουκαΐδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΒΑΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ.

Τόσα μέτωπα πια έχει να αντιμετωπίσει η ηγεσία του ΑΚΕΛ, που βρίσκεται σε μια κατάσταση που για να αντεπεξέλθει χρειάζεται να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις και ταλέντο που διαθέτει η Εζεκία Παπαϊωάννου. Φτάνει όμως αυτή η συνεργασία κόκκινων δυνάμεων για να μπορέσει το κόμμα να έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα εν όψει των Προεδρικών εκλογών; Το ερώτημα απασχολεί αρκετούς στην πολιτική κονίστρα και ιδιαίτερα την τριανδρία της ηγεσίας, κάποτε τους λέγαμε και τρεις σωματοφύλακες, ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΪΔΗ. Τα περί πολιτικού μέλλοντος λόγω της έκβασης των εκλογών, μάλλον τα ακούμε βερεσέ.

Αυτή την στιγμή το κυριότερο πρόβλημα του ΑΚΕΛ είναι να καλουπώσει τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Να του αλλάξει την εικόνα, το προφίλ και την εν γένει παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και στις μάχες των τηλεοπτικών πάνελ που θα ακολουθήσουν. Η μονοθεματικότητα του με το Κυπριακό και η έλλειψη επαρκών γνώσεων για τα άλλα καυτά θέματα της επικαιρότητας αποτελεί ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ που διαφάνηκε ανάγλυφα στις πρώτες του συναντήσεις με κόμματα, όπως με ΕΔΕΚ - Οικολόγους.

Πάντως οι δημοσκοπήσεις είναι ενθαρρυντικές, όπως διαμηνύουν από το επιτελείο Δημητριάδη και το ποσοστό ψήφων που θα προσελκύσουν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό

ΤΑΧΕΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔικών

Δεν φτάνει όμως το θέμα με την ταχεία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ του Μαυρογιάννη έχουν το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίσουν και την ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχονται από τον παραλίγο υποψήφιο τους ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Πικραμένος από την έκβαση των γεγονότων ο κ. Δημητριάδης επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην βάση του ΑΚΕΛ, επιχειρώντας να τους πείσει ότι είναι ο υποψήφιος που τους ΑΞΙΖΕΙ και ο κ. Μαυρογιάννης είναι ΑΠΟΤΟΚΟ παρασκηνιακών συναλλαγών και προσωπικών ατζεντών.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ Ε. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΑΚΕΛικών ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ

Διεισδύσαμε στο επιτελείο Δημητριάδη δια επιφανών πρακτόρων της ΞΥΠ και να σας πληροφορήσουμε ότι οι παρατρεχάμενοι του κατέχουν ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ με στελέχη και μέλη του ΑΚΕΛ τα οποία και προσεγγίζουν προς άγρα ψήφων. Η συνεργασία επιτελών του με ΑΚΕΛικούς, όταν βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι την περίοδο του δημοψηφίσματος και εντεύθεν, τους δίνει την ευχέρεια να εντοπίσουν αριστερούς ψηφοφόρους που είναι έτοιμοι να φύγουν από το κομματικό μαντρί. Στην σχεδιασμένη επίθεση τους στοχεύουν πέραν από τους συμπολεμιστές τους ΝΑΙδες και αρκετούς ΑΚΕΛικούς που διαφωνούν με την εν γένει πολιτική του κόμματος της αριστεράς στο Κυπριακό.

Το κυριότερο όμως που αφορά και τις μυστικές υπηρεσίες όπως την δική μας ΞΥΠ είναι ότι οι επιτελείς Δημητριάδη έχουν και ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και βοήθεια από κόκκινους συντρόφους που επιμένουν ότι το κόμμα θα έπρεπε να στραφεί προς Αχιλλέα και να μην παρασυρθεί από τον κυκεώνα των παρασκηνίων και να στηρίξει κάποιο ΝΙΚΑΡιο. Το επιχείρημα ότι ο Μαυρογιάννης ήταν υπάλληλος του ΝΙΚΑΡΟΥ όπως και οι άλλοι δυο υποψήφιοι, βρίσκει ιδιαίτερη αποδοχή στον κόσμο του ΑΚΕΛ.

ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ

Εκτός αυτών ο Αχιλλέας Δ. διαθέτει και επιτελείς, όπως οι δημοσιογράφοι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΜΑΙΛΣ, που κατέχουν τα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οπόταν και δρουν αναλόγως προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης αριστερών ψηφοφόρων. Πάντως οι δημοσκοπήσεις είναι ενθαρρυντικές, όπως διαμηνύουν από το επιτελείο Δημητριάδη και το ποσοστό ψήφων που θα προσελκύσουν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ανυπερθέτως θα στοιχίσει στην υποψηφιότητα Μαυρογιάννη.

Ενδεχομένως το ποσοστό Δημητριάδη να οδηγήσει σε ήττα τον Μαυρογιάννη και να τον αφήσει εκτός δευτέρου γύρου. Όσο για την ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ του ποσοστού που θα πάρει ο Αχιλλέας Δ, αυτό είναι θέμα συζήτησης - αν και πρόωρης - με τις απόψεις να διίστανται. Φυσικά όπως λέμε και στην καθομιλουμενη και σίγουρα δεν γνωρίζει επακριβώς την έκφραση ο αστός από τζάκι Αχιλλέας (παρακαλώ τον φίλο μου ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΡΑΦΑΗΛ που είναι στο επιτελείο του να του εξηγήσει) …όσο ρίζει θα μεταφέρει…

Όσο για το ΑΚΕΛ; Είπαμε πολλά τα προβλήματα. Και το κυριότερο η πάλαι ποτέ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ (μυστική υπηρεσία) βρίσκεται σε ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. Δεν μπορεί να φέρει εις πέρας καμία αποστολή και αν τις δώσει πληροφορίες η ΞΥΠ…καλώς. Διαφορετικά βολοδέρνει. Ισχύει η προσφορά για δωρεάν μαθήματα.

ΚΩΣΤΑ: « ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ»

Ουάου. Φοβερά πράγματα στο Κοινοβούλιο. Καυστικές αλήθειες και πραγματικότητες. Αρχίζουμε με το σημαντικότερο. ΑΓΕΡΩΧΟΣ με ΘΑΡΡΟΣ και ΠΑΡΡΗΣΙΑ, αλλά και ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ έγραψε κοινοβουλευτική – πολιτική ιστορία. Είπε κάτι που σόκαρε πρώτα τους δικούς του και ύστερα τους άλλους βουλευτές. «Οι εταιρείες πετρελαιοειδών ΚΛΕΒΟΥΝ τους πολίτες» αντήχησε η φωνή του στην Ολομέλεια της Βουλής και απέδειξε ότι ορισμένες φορές οι ψηφοφόροι ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα μάτια τους και επιλέγουν τους κατάλληλους για εκπροσώπους τους στην Νομοθετική εξουσία. Φυσικά χάλασε την μανέστρα, γιατί ο Κώστα δεν καταλαβαίνει από παρασκήνια και συναλλαγές. Βλέπετε τα κόμματα για να συντηρήσουν τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ χρειάζονται εισφορές. Και οι εταιρείες πετρελαιοειδών είναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΙΣ. Αυτά…

ΠΑΣΑ ΛΟΥΚΑΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Την επόμενη στιγμή είχαμε την κόντρα του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ και του βουλευτή ΕΛΑΜ ΛΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. Αίφνης και άνευ αποχρώντος λόγου ο Λουκαίδης τα έβαλε με το ΕΛΑΜ, δίνοντας μια υπέροχη πάσα στον Λίνο Π. για να πει τα δικά του και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του. Τέτοια ασίστ δεν θα έδινε ούτε ο Παπουλής στον Λοίζου για να σκοράρει σε κενό τέρμα…Έλεος δηλαδή ρε Γιώρκατσε μου, που θυμήθηκες ότι το ΕΛΑΜ είναι ακροδεξιό δεκανίκι του ΔΗΣΥ και συμπορεύεται με την Κυβέρνηση στην ψήφιση των νομοσχεδίων, όταν προ λίγων λεπτών ο άλλος βουλευτής του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ κατηγορούσε την Κυβέρνηση ότι βάσει δικών της στοιχείων και με μείωση της φορολογίας επί των πετρελαιοειδών κερδίζει…περισσότερα, προφανώς λόγω αύξησης της κατανάλωσης.

Η απάντηση Λίνου Π. που αποτελεί μια από τις εμπνευσμένες του παρουσίες στο Κοινοβούλιο, περιστρεφόταν γύρω από την πορεία του ΑΚΕΛ όπως «ότι η σύνδεση που έκανε ο κ . Λουκαίδης είναι από τους λόγους της καθοδικής πορείας του ΑΚΕΛ. Κατηγόρησε στην ομιλία του την Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ κατάλαβε μόνο απέδωσε ευθύνες στις εταιρείες πετρελαιοειδών. Κι επειδή το ΑΚΕΛ από τις 200 χιλιάδες αριστερούς που έχει αυτός ο τόπος, δεν βρήκε ένα αριστερό υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, έχετε αποδομηθεί πλήρως για τον ρόλο που επιτελείται μετά την διακυβέρνηση Χριστόφια . Έχετε καταφέρει ακόμη και οι αριστεροί να μην σας πιστεύουν και επωμίζεστε ευθύνη για την κατηφόρα που οδηγηθήκατε» . Η απάντηση του Γ. Λουκαίδη ότι «εδώ γελάμε» δεν ξέρουμε πόσους έκανε στο ΑΚΕΛ να γελάσουν…και πόσους να κλάψουν.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ποιος προβοκάτορας βάζει το πλάνο αρχείου με τον Μαυρογιάννη να τρέχει πίσω από τον Νίκαρο για να προφτάσει να μπει στο αυτοκίνητο μαζί του και να του δώσει τα χαρτιά του (Προέδρου της Δημοκρατίας) που κουβαλούσε σαν αχθοφόρος ή έστω ταχυδρόμος ή μέλος της προεδρικής φρουράς; Ε, ναι γιατί αν αργούσε ο ΝΙΚΑΡΟΣ μπορεί και να έβαζε τις φωνές και να έριχνε και το τασάκι του αυτοκινήτου…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X