ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε η μάνα του Θανάση: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά»

Οι δηλώσεις της μάνας του Θανάση μετά την απόφαση για μη ποινική δίωξη

24news team

Στον απόηχο της απόφασης για μη ποινική δίωξη για την υπόθεση του αδικοχαμένου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, η μητέρα του, Ανδριάνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/06) στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του «ΣΙΓΜΑ» ξεσπώντας κατά όσων ευθύνονται που η υπόθεση δεν έχει διαλευκανθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η κα Ανδριάνα ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να σταματήσει να παλεύει για δικαίωση του παιδιού της, ενώ είπε πως αν κλείσει τα μάτια της, θα πει πολλά.

Συγκεκριμένα η μητέρα του Θανάση, είπε αρχικά: «Δεν έψαξαν να βρουν μαρτυρίες, είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να βρεθούν οι δολοφόνοι. Είναι όλοι εκεί δεν πέθανε κανένας, απλά δεν τους έψαξαν. Δεν έγινε καμιά έρευνα ούτε στον στρατό, ούτε από την Αστυνομία και τους ανακριτές. Ήξερα από την αρχή ότι το παιδί μου δεν έπεσε από τη γέφυρα, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες και τα ξύλα. Μου έλεγαν περιμένουν τον ιατροδικαστή να πάει κάτω στη γέφυρα για να μην πηγαίνουν αυτοί κάτω, συνέχεια μας έλεγαν το άσπρο μαύρο… για όνομα του Θεού»! 

Μεταξύ άλλων η κα Ανδριάνα είπε πως αντιμετώπισαν τον θάνατο του παιδιού της χειρότερα και από ένα σκυλί, «είναι τόσο παρανοϊκοί που προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους και αντιμετωπίζουν εμάς τα θύματα ως εγκληματίες».

Όσο για το πόρισμα της Νομικής Υπηρεσίας η μητέρα του Θανάση είπε: «Το πόρισμα είναι όλο διαστρεβλώσεις, ψέματα, παραποιήσεις και κουτσομπολιά. Εγώ ήθελα να τους δω μπροστά μου μόνο για ένα λόγο, για να το σκίσουν και να το πετάξουν στα μούτρα».

Εν συνεχεία η μάνα του Θανάση είπε πως περίμεναν εδώ και 50 μέρες να πάρουν μια απάντηση από τον Εισαγγελέα για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα και αντί αυτού, έγινε η ανάθεση σύνταξης της απάντησης σε μια υπάλληλο.

Τέλος, η κα Ανδριάνα είπε: «Για 18 χρόνια ήμουν εκεί και ζητούσα δικαίωση για το παιδί μου, δεν θα το αφήσω θα μας βρουν εκεί έξω. Αν κλείσω τα μάτια μου και ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά, πάρα πολλά».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X