ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου στην επ. Λάρνακας (pics)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Σάββας Κυριάκου, Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς

24news team

Καταγγελία στις Αρχές για επίθεση εναντίον του και ζημιές στο όχημα του, έκανε ο κ. Σάββας Κυριάκου, Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τη θέση του στις επερχόμενες εκλογές Ιουνίου. Όπως αναφέρει ο κ. Κυριάκου, «έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου προκαλώντας σημαντική ζημιά. Αν λάβουμε υπόψη ότι τίποτα δεν κλάπηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προφανώς και η ζημιά στρέφεται εναντίον μου ή και συνδέεται με την ιδιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς - Μενεού του ΔΗΣΥ και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος επίσης στις επερχόμενες εκλογές».

Μάλιστα, ο κ. Κυριάκου είπε πως έδωσε πολύωρη κατάθεση στην Αστυνομία και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι έρευνες των Αρχών «στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Όπως πληροφορείται το 24News, στην κατάθεσή του ο κ. Κυριάκου ισχυρίζεται πως μετά την επίθεση στο όχημα του, είχε έντονη λογομαχία με τον νυν Δήμαρχο Δρομολαξιάς σε κάποιο υποστατικό με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση. Από την άλλη, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς καταθέτει αυτή την ώρα στην Αστυνομία και πρόκειται να καταγγείλει και αυτός με τη σειρά του τον κ. Κυριάκου για επίθεση μετά την έντονη λογομαχία ανάμεσά τους στο εν λόγω υποστατικό.

Αυτούσια η ανάρτηση του Σάββα Κυριάκου

Εκφράζω την λύπη μου για το χθεσινό συμβάν επίθεσης και εκδήλωση βίας εναντίον μου με την κακόβουλη πρόκληση ζημιάς στο όχημα μου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο του γηπέδου Δρομολαξιάς όπου ήταν η εορταστική εκδήλωση του Δήμου μας για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου προκαλώντας σημαντική ζημιά. Αν λάβουμε υπόψη ότι τίποτα δεν κλάπηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προφανώς και η ζημιά στρέφεται εναντίον μου ή και συνδέεται με την ιδιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δρομολαξιάς - Μενεού του ΔΗΣΥ και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος επίσης στις επερχόμενες εκλογές.

Έχω δώσει πολύωρη κατάθεση στην αστυνομία η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διερεύνηση η οποία με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία στρέφεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πιστεύω ότι η αστυνομία θα ενεργήσει τάχιστα προς διαλεύκανση της υπόθεσης και τούτο επιβάλλεται αυτές τις μέρες ώστε να αποτραπούν σε μια προεκλογική περίοδο πράξεις και συμπεριφορές που δημιουργούν τοξικό κλίμα και στρέφονται ενάντια στην κοινωνία και τη δημοκρατία.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ για το περιστατικό 

Με θλίψη αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ζητήματα που αφορούν τη συμπεριφορά του Δημάρχου Δρομολαξιάς Κύπρου Ανδρονίκου, ο οποίος συνεχίζει να συμπεριφέρεται προκλητικά και εκτός του πλαισίου του νόμου.

Ο Κύπρος Ανδρονίκου εισήλθε σε καφετέρια όπου βρισκόταν ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά, Σάββας Κυριάκου. Ο Δήμαρχος γρονθοκόπησε τον κ. Κυριάκου και άσκησε βία σε βάρος της γυναίκας του. Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια αρκετών θαμώνων που βρίσκονταν στην καφετέρια.

Η παράνομη συμπεριφορά του Δημάρχου Δρομολαξιάς και η ποινική έρευνα που θα πρέπει να διεξαχθεί σε βάρος του, δεν του επιτρέπουν να παραμένει στη θέση του. Πέραν του νόμου, έχει παραβιάσει βασικές αρχές του πολιτικού πολιτισμού. Ο Κύπρος Ανδρονίκου οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του.

Όπως πληροφορούμαστε και για τις 2 περιπτώσεις ο κ. Κυριάκου έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X