ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεξεταστέοι Υπουργοί - Υφυπουργοί - Φιάσκο Βουλής - ΠΑΣΥΔΥ για αξιολογήσεις

Οργισμένος ο Χριστοδουλίδης με κάποιους που δεν τρέχουν τα έργα - Παραμύθιαζαν περί αλλαγής νόμου για βαθμολογίες δημοσίων υπαλλήλν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΟ Β. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΙΚΗ

• Μπορεί να αναθεμάτισαν τα τετράμηνα και να τα εξοβέλισαν από την παιδεία ως μέτρο αξιολόγησης μαθητών-εκπαιδευτικών, αλλά σε άλλο θεσμό επικρατεί ανυπερθέτως και αποτελεί τον μπούσουλα για τα περαιτέρω βήματα. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρησιμοποιεί τα ΤΡΙΜΗΝΑ ως χρόνο αξιολόγησης των Υπουργών του και προς τούτο μάλιστα επιδίδει και τα αντίστοιχα ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ. Έτσι και χθες σαν καλά μαθητούδια οι Υπουργοί-Υφυπουργοί πήραν την βαθμολογία τους και προσέτρεξαν προς συμπαράσταση στους γονείς και ορισμένοι στους/στις συζύγους, για να τους παρηγορήσουν ή να τους εκθειάσουν για την πρόοδο τους.

• Εκεί στην τάξη βρισκόταν και η Βοηθός διευθύντρια του σχολείου, ή κατά κόσμο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ, η οποία και βαθμολόγησε εκ πρώτης τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αν και την τελική βαθμολογία έδωσε ο Διευθυντής ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Προφανώς ακολούθησε ότι ακολουθεί σε όλα τα σχολεία, όταν οι μαθητές παίρνουν τους βαθμούς Κάποιοι να θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους, άλλοι να επιμένουν ότι τα έχει μαζί τους η Βοηθός Διευθύντρια, η αυστηρή ΠΙΚΗ και ορισμένοι να πανηγυρίζουν γιατί ο Διευθυντής - Πρόεδρος αναγνώρισε τον κόπο τους και τους έδωσε καλό βαθμό.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ - ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

• Πάντως κατά τους πράκτορες της ΞΥΠ, σε γενικές γραμμές ελάχιστοι Υπουργοί-Υφυπουργοί πέρασαν την βάση και την μετριότητα στις αξιολογήσεις. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε 88 δράσεις στις 29 Ιανουαρίου, τις οποίες επιφορτίστηκαν να διεκπεραιώσουν - υλοποιήσουν οι κατέχοντες χαρτοφυλάκια, αλλά αρκετές εκ των εξαγγελιών ακόμη βρίσκονται στα συρτάρια Υπουργείων-Υφυπουργείων. Οι προτεραιότητες που τέθηκαν για μεταρρυθμίσεις βάσει των οποίων θα υποβοηθηθεί η καθημερινότητα των βασανισμένων πολιτών πήραν και πάλι - οι πλείστες - ΜΙΚΡΗ ή μεγαλύτερη ΑΝΑΒΟΛΗ, καθότι οι Υπουργοί-Υφυπουργοί δεν ήταν έτοιμοι για να δώσουν το στίγμα προόδου τους.

• Όπως δε πληροφορούμαστε ορισμένοι εκ των Υπουργών-Υφυπουργών έμειναν και ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ με ότι αυτό σημαίνει και άκουσαν και τις φωνές του Προέδρου Χριστοδουλίδη, που ενίοτε τον πιάνει το Γεροσχηπιώτικο του και ωρύεται, αφού θέλει όσους εμπιστεύτηκε Υπουργιλίκι, να τρέχουν στους ρυθμούς του ίδιου, ήτοι να είναι ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΕΙΣ. Παρά ταύτα και ενώ πλέον όλοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του ΝικΧρι, εντούτοις δεν ανταποκρίνονται με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ... ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

• Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ δόθηκε χθες σε όσους πήραν βαθμό κάτω από την βάση στην αξιολόγηση, οπόταν αν δεν συνέλθουν σύντομα και τρέξουν προς υλοποίηση του έργου τότε θα άρουν τα μπογαλάκια τους (ε, με το υπουργιλίκι δεν μένεις μόνο στον κράβατον) και θα περιπατήσουν. Όπως δε επιμένουν οι πράκτορες της ΞΥΠ, που παρεισέφρησαν – καλωδίωσαν τα πάντα, για ορισμένους εκ των Υπουργών - Υφυπουργών άρχισε πλέον η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. Ιδιαίτερα χολωμένος έως και εκνευρισμένος είναι ο πρώτος τη τάξει πολίτης, κυρίως με τις Υφυπουργούς που δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους, παρά μόνο φροντίζουν τις δημόσιες σχέσεις τους και κυρίως να δημιουργούν προσβάσεις – ΣΩΤΗΡΙΑΣ στο Προεδρικό κονκλάβιο.

• Προφανώς η επόμενη αξιολόγηση θα γίνει στα τέλη Ιουλίου και εφόσον κάποιοι Υπουργοί-Υφυπουργοί συνεχίζουν να παίρνουν ΜΕΤΡΙΑ βαθμολογία, τότε θα εμφανιστεί και το εργαλείο του ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ώστε οι ανεξεταστέοι να αποχωρήσουν από την τάξη και να εισέλθουν άλλοι που να κατέχουν έστω και ελάχιστα το επώδυνο άθλημα της πολιτικής. Η ΠΙΕΣΗ είναι δεδομένη αλλά αυτά έχει η κατοχή πολιτειακών αξιωμάτων και δεν είναι μόνο φρου-φρου κι αρώματα, σόου με οδηγούς, υπηκόους στα Υπουργεία, μισθάρες και γλείφτες που εξυψώνουν το εγώ και τον ναρκισσισμό, προτού επέλθει η ΘΡΟΥΒΩΔΗΣ ΠΤΩΣΗ. Το επικό που καταγράψαμε στον διορισμό του Υπουργικού «ότι έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω» αναδιαμορφώνεται ότι ο πήχης παραμένει ψηλά και πλέον όσοι δεν μπορούν να τον περάσουν... θα αποκλείονται.

ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΠΑΣΥΔΥ - ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

• Πλάκα έχουν οι τύποι. Πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με μηρυκαστικά, που ότι χόρτο τους δώσεις θα το καταναλώσουν χωρίς να αντιδράσουν και κυρίως θα αναμασούν τα λεγόμενα των άλλων (ζώων)…Κάπως έτσι και η Βουλή που σε συμπαιγνία με την ΠΑΣΥΔΥ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΣΑΝ παραπλάνησαν και εν τέλει τράπηκαν εις άτακτο φυγή, σε σχέση με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, όπως προκύπτει από την εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε από τους σοφούς εκπροσώπους του λαού και αφού προηγήθηκε συμφωνία με την ΠΑΣΥΔΥ που ήταν παρούσα σε όλη την διαδρομή, από την ετοιμασία έως την ψήφιση…

• Κι όμως με τις πρώτες αντιδράσεις ΒΟΥΛΗ-ΠΑΣΥΔΥ έτρεξαν ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ να αλλάξουν την νομοθεσία, γιατί διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν πήραν καλή βαθμολογία. Κι όταν τους λέγαμε ότι πλέον είναι ΑΡΓΑ και δεν μπορούν να αλλάξουν νομοθεσία ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΑΝ ότι τους αδικούμε. Όταν τους ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ η ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ της Νομικής υπηρεσίας ότι οι τροποποιήσεις στην νομοθεσία θα επιφέρουν ΧΑΟΣ, προσφυγές από όσους βαθμολογήθηκαν εξαίρετα, ΣΩΠΑΣΑΝ και δεν βγάζουν άχνα.

• Αρκετοί και εκ των δημοσίων υπαλλήλων που ενδεχομένως να αδικήθηκαν πίστεψαν το παραμύθι και έτρεφαν ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. Ωστόσο, δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί ΦΙΑΣΚΟ και κύριοι υπεύθυνοι είναι οι βουλευτές και η ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ δια του ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ που τους πουλούσαν φούμαρα και αερολογίες κι όχι όσοι εξ ημών τους λέγαμε την αλήθεια. Στο μεταξύ εξελέγη άνευ ανθυποψηφίου για άλλη μια πενταετία στην θέση του Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, οπόταν δημόσιοι υπάλληλοι μου, όπως λέμε και στα ποδοσφαιρικά, «άντε γεια».

ΧΟΡΗΓΟΣ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΟΙ ΦΟΡΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΥΔΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για να μαθαίνετε η Κυβέρνηση, όπερ μεθερμηνευόμενο όλοι εμείς οι μακάκες φορολογούμενοι, είναι ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ΠΑΣΥΔΥ , αφού της δίνει 1 εκατομμύριο Ευρώ τον χρόνο ως συνεισφορά!!! Καλά τι χρειάζεται να δίνεται τόσο χρήμα σε μια συνδικαλιστική οργάνωση που αριθμεί 40-50 χιλιάδες μέλη και παίρνει κι απ’ αυτούς εισφορές; Τι θα κάνουμε την ΠΑΣΥΔΥ τελικά; ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ επιχειρηματία ή συνδικαλιστική οργάνωση; Έλεος δηλαδή με τον διαχωρισμό των πολιτών. Και προσέξατε ότι δεν βγάζει κανείς μιλιά; Ε, μα αφού η ΠΑΣΥΔΥ είναι ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ. Κάνουν ότι γουστάρουν και οι εκάστοτε Κυβερνήσεις - Βουλές ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ. Τα χάπια μου ρε τα δημοσιοϋπαλληλικά.

• ΥΓ. Πάνε κι αυτά. Έμειναν μόνο ως στίχος στο άσμα του παμμέγιστου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που άδει στον σχετικό στίχο «1η Μαίου / και απ’ την Βασίλη ξεκινάνε / οι καρδιές των φοιτητών / χίλιες σημαίες/ κόκκινες μαύρες». Ρε μπας και υπεστήκαμε κάποια μετάλλαξη; Ε, μα αφού πλέον το ΑΚΕΛ δεν αντιπροσωπεύει την εργατική τάξη, αλλά προωθεί προνομιούχους εκατομμυριούχους ως υποψηφίους του και μετατράπηκε σε ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με στρασάκια κι εμείς ας πιούμε τα χάπια μας τα Σοβιετικά με το σφυροδρέπανο και να επαναστατήσουμε…

• ΥΓ: Όταν θα ψάλλεται σήμερα το βράδυ στους Ιερούς Ναούς το τροπάριο της και συγκεκριμένα η περικοπή «η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή», ας ψάξουμε ο καθένας μέσα μας και ας αφήσουμε την ΚΑΣΣΙΑΝΗ στον Παράδεισο, αφού αυτή μετανόησε για τις αμαρτίες της και διέλυσε το υπερεγώ της, πλένοντας τα πόδια του Χριστού με μύρο και σκουπίζοντας τα με τα μαλλιά της. Κασσιανές είναι γεμάτη η ανθρωπότητα αλλά αντί να μετανοούν, αντίθετα θεωρούν ότι βρίσκονται και σε βάθρο αναγνώρισης από την κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X