ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρύ κατηγορητήριο κατά Οδυσσέα με μάρτυρες πλειάδα αξιωματούχων

Έτοιμο το οπλοστάσιο της Νομικής υπηρεσίας - Την υπεράσπιση του προετοιμάζει ο Γ. ελεγκτής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Θα πρόκειται για ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ που θα κρατήσει σε αγωνία την κοινωνία, αφού από την έκβαση του θα καθοριστεί ποιοι εκ των κορυφαίων αξιωματούχων του κράτους, στην προκειμένη Γενικός- Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ή Γενικός Ελεγκτής θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ, κάτι που συνεπάγεται ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από τα πόστα τους. Σ’ αυτό το θρίλερ το σίγουρο είναι ότι κάποιος θα ΗΤΤΗΘΕΙ και η επόμενη μέρα θα τον στιγματίσει για την υπόλοιπη καριέρα και φυσικά την προσωπική του ζωή. Το ΡΙΣΚΟ είναι τεράστιο και προφανώς οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν τις συνέπειες. Όσον αφορά τους ΘΕΣΜΟΥΣ οδηγήθηκαν πλέον στα ΒΡΑΧΙΑ, θα τραυματιστούν μεν σοβαρά, ενδεχομένως να χρειάζονται ανάρρωση και σίγουρα ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ (βλέπε αλλαγές με διαχωρισμό σε Νομικό Σύμβουλο και Δημόσιο κατήγορο και Ελεγκτικό συνέδριο) αλλά υπό τις περιστάσεις, το δυστύχημα ήταν θέμα χρόνου.

Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΙΚΑΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Κι επειδή οι αντίπαλοι είναι νοήμονες άνθρωποι και γνωρίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους, εμείς θα περιοριστούμε στην αποστολή μας και θ’ αφήσουμε την ΤΥΦΛΗ ΘΕΜΙΔΑ να απονείμει δικαιοσύνη, προς όφελος της πολιτείας και της βασανισμένης κοινωνίας που εν μέσω δεκάδων προβλημάτων που την ταλανίζουν ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ και από πληροφορίες περί της διαμάχης κορυφαίων θεσμών, χωρίς καν να αντιλαμβάνονται περί των διαστάσεων της ΚΟΝΤΡΑΣ των δυο πλευρών. Η ΞΥΠ πάντως ενεργοποιήθηκε και δια κορυφαίων πρακτόρων της σας παρουσιάζει εκ πρώτης όψεως τα πρώτα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω από την ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ αυτή υπόθεση. Ν αρχίσουμε με το Νο 1 δεδομένο, ότι δηλαδή η καταχώρηση ερωτήματος για παύση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ λόγω ΑΝΑΡΜΟΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ – ΑΜΕΛΕΙΑΣ, θα καταχωριστεί στο Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών από τους ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ.

ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ Γ.Ε ΣΕ ΒΑΡΟΣ Γ.ΕΛΕΓΚΤΗ

Ακόμη, όπως μας ενημερώνει ο πράκτορας της ΞΥΠ με το προσωνύμιο ΘΕΜΙΣ που δραστηριοποιείται στην ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , οι Εισαγγελείς έχουν ετοιμάσει ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΟ ΦΑΚΕΛΟ με τις παρασπονδίες, τις επεμβάσεις – παρεμβάσεις και άλλες πράξεις του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ οι οποίες συνιστούν παράβαση των καθηκόντων του. Ο Θέμις μεταφέρει ασθμαίνοντας ότι οι εισαγγελείς επιμένουν ότι τα στοιχεία είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ και δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουν την υπόθεση στο Ανώτατο δικαστήριο. Ο φάκελος ΟΔΥΣΣΕΑΣ εμπεριέχει σειρά γεγονότων, στα οποία ήταν πρωταγωνιστής ο Γ.Ελεγκτής, ήτοι σε διαμάχες με άλλους ΘΕΣΜΟΥΣ του κράτους και που οδήγησαν σε βραχυκύκλωση λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας σε κάποιες περιπτώσεις δε, όπως θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο οι νομικοί που θα εκπροσωπήσουν την Εισαγγελία, οδήγησε την χώρα στην ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και σε καθυστερήσεις στην διεξαγωγή έργων με κόστος εκατομμύρια Ευρώ.

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ

Προφανώς σε κάθε δίκη θα πρέπει να ακουστούν και ΜΑΡΤΥΡΕΣ για να διαμορφώσει εικόνα το Δικαστήριο και να απονέμει δικαιοσύνη. Έτσι θα κληθούν ως μάρτυρες πλειάδα αξιωματούχων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή για τις περιπέτειες που είχαν με τον Οδυσσέα Μ. Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας θα είναι πρώην και νυν Υπουργοί - Γενικοί Διευθυντές -Επίτροποι - Αρχηγοί Εθνικής Φρουράς και Αστυνομίας - ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι καθώς και λειτουργοί της Ελεγκτικής Υπηρεσίας. Σχετική γεύση όσων καταλογίζουν στον Οδυσσέα Μ, πήραμε με την χθεσινή ανακοίνωση της Εφόρου Εσωτερικού Ελέγχου ΑΝΝΑΣ ΖΑΒΟΥ, η οποία επισημαίνει ότι «ο Γ.Ελεγκτής επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και αμέλεια παραβιάζοντας βάναυσα τα πρότυπα του INTOSAI (διεθνές σώμα ελεγκτών) που ο ίδιος (ο Οδυσσέας) επικαλείται πλειστάκις», κατά τον έλεγχο που διεξήγαγε στο τμήμα της .

Κάπως έτσι αλλά με διαφορετικά γεγονότα και παραμέτρους θα κινηθούν και οι άλλοι μάρτυρες, όπως π.χ περίπτωση που κατήγγειλε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και κάκισαν και βουλευτές για έλεγχο σε ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ. Ακόμη οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι στον φάκελο Οδυσσέα υπάρχουν και παλαιότερες περιπτώσεις με επιμονή του για έλεγχο σε ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, θέτοντας το ΑΠΟΡΡΗΤΟ του στρατού εν αμφιβόλω. Ακόμη στο δικαστήριο θα καταθέσει και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΝΙΚΑΡΟΣ, για την εμπειρία του με τον Γ. Ελεγκτή, ενώ θα αναφερθούν και άλλα γεγονότα όπως η έφοδος του Οδυσσέα Μ. στο Προεδρικό υπνοδωμάτιο του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, για να καταγράψει το εύρος των ανακαινίσεων.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ

Από πλευράς του ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ προφανώς θα αναμένει το κατηγορητήριο και το πινάκιο μαρτύρων για να μπορέσουν οι δικηγόροι του να καθορίσουν την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ του γραμμή. Φυσικά και θα έχει τους δικούς του ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, όπως τον τέως Γενικό Εισαγγελέα ΚΩΣΤΑ ΚΛΗΡΙΔΗ, αλλά και άλλους αξιωματούχους του κράτους, οι οποίοι θα καταθέσουν στο Δικαστήριο την δική τους μαρτυρία- εκδοχή. Η ομάδα δικηγόρων που εκπροσωπεί τον Οδυσσέα Μ. (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ - ΤΖΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - ΠΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) ετοιμάζονται πυρετωδώς και συναντούν σχεδόν επί καθημερινής βάσης τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ώστε να διαμορφώσουν άποψη και γνώμη περί των τεκταινομένων και να ετοιμάσουν την μάχη με τα πολεμοφόδια.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ αρκετοί, θα απογοητευτούν περισσότεροι και θα ταρακουνηθούν πολλοί από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θα παρουσιαστούν σε ΑΝΤ1 - ΣΙΓΜΑ. Μάλιστα κάποιοι θα ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ και που μπήκαν στην μάχη των διπλών εκλογών και ενδεχομένως ν’ αλλάξουν και γνώμη. Α, φίλοι μετά από την απομάκρυνση από το ταμείον ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

ΥΓ: Πως σας φάνηκε η ΟΠΕΡΕΤΤΑ με την υποβολή υποψηφιοτήτων. Ου πολύ γέλιο αφού κάποιοι εξ αυτών μάλλον ήθελαν να τρέξουν να φύγουν μακριά, ενώ όλοι ονιερεύονται τον παράδεισο των Βρυξελλών, ήτοι 20 χιλιάδες Ευρωπουλάκια τον μήνα και εμπλοκή στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Πάντως για σας παλεύουν αχάριστοι. Δίνουν το άπαν των δυνάμεων τους για να σας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη. Ε, καλά αν παίρνουν και αφειδώλευτο χρήμα…

ΥΓ: Επισκέπτεται την Κύπρο το μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου πρώην βουλευτής- Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ. Άντε Ελευθέριε και φτάνει με τους Ευρωπαίους. Καιρός για επιστροφή και μέχρι τέλη Ιουνίου φτιάξε βαλίτσες…Ουπς τα χάπια μου τι εκστόμισα ο αθυρόστομος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση