ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι φοβάται ο Στεφάνου και βάζει χαμηλά τον πήχη - Ομοσπονδία με Μαυρογιαννούθκια

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ απέδωσε παράσημα στο ΕΛΑΜ - Ξέχασαν για Ναβάλνι;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

• Παντού Μαυρογιαννούθκια. Λες και εισέβαλαν στην κόκκινη πολυκατοικία και κατέλαβαν τα γραφεία της ηγεσίας, ρυθμίζοντας τους εγκεφάλους του κόμματος. Το ΑΚΕΛ απέδωσε σημαντικό κομμάτι της κυριαρχίας του στους υποστηρικτές ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, που ως επί το πλείστον προέρχονται από κεντροδεξιά και φτάνουν έως την σκληρή λαϊκή δεξιά. Όπερ μεθερμηνευόμενο, στο ΑΚΕΛ παρατηρείται ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, της οποίας ηγείται ο ΜπλακΤζον. Θα ήταν φρονιμότερο, αφού οι ΑΚΕΛ ως φανατικοί υποστηρικτές και ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ της ομοσπονδίας να την δοκιμάσουν σε κομματικό επίπεδο. Να ξεχωρίσουν και παγκοσμίως, με την ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στην οποία το ΑΚΕΛ θα αποτελείται από την Κεντρική κυβέρνηση που είναι η γραμματεία του κόμματος, θα ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ σε δυο συνιστώντα κομματίδια, ήτοι τους αριστερούς των λαϊκών οργανώσεων και άλλων προΑΚΕΛικών και το έτερο ΚΥΡΙΑΡΧΟ κρατίδιο, που θα είναι τα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ. Ε, ναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ των Μαυρογιαννουθκιών μπορεί να οριοθετηθεί και σαν ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ (αυτή καλέ που προωθούν οι οπαδοί της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ)

• Τώρα αν κάποια στιγμή τα Μαυρογιαννούθκια ζητήσουν να ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΝ είναι διαφορετικό θέμα. Αλλά, με τους ρυθμούς επιλογής των υποψηφίων του ΑΚΕΛ στις διπλές εκλογές του Ιουνίου, φαίνεται ότι η δικομματική ομοσπονδία εφαρμόζεται επί τους εδάφους. Αν παρατηρήσει κάποιος το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών θα αντικρίσει ότι από τους 6 υποψηφίους τα 2 κορίτσια είναι Μαυρογιαννούδες – ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ (εύχομαι καλή λευτεριά και η εγκυμοσύνη είναι ευλογία Θεού, οπόταν…) - ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ, ο ένας ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ αυτόνομος, ενώ την τελευταία στιγμή αφαιρέθηκε το ένα εκ των εισβολέων του ΜπλακΤζον, ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, αφού θα υπήρχε και αριθμητική ισότητα (3 ΑΚΕΛικοί- 3 Μαυρογιαννούθκια).

ΔΙΑΒΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΡΤΩΤΟΙ

• Αυτός είναι ο ΕΝΔΟΜΥΧΟΣ ΦΟΒΟΣ του ΑΚΕΛ. Στηρίζοντας παντού Μαυρογιαννούθκια, πέραν από του ότι δίνει το δικαίωμα στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ να ζητήσει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί και η ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΉΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, διαβρώνει και τον κομματικό ιστό. Ε, πως δηλαδή. Τι νομίζει ότι ο Προύντζος, ο Ασσιώτης, ο Κτωρίδης, η Θεολόγου, η Στέλιου θα είναι ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ και θα δηλώνουν πίστη και σεβασμό στο κόμμα; Α, μπα. Εξάλλου την έπαθε με τους ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ το ΑΚΕΛ. Θέλει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το κονκλάβιο του άλλα ζωντανά παράδειγμα, από τους ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ-ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ που ΓΙΑΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ στο κόμμα και πλέον κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει; Και όταν το κόμμα χάσει την περιβόητη ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ... χάθηκε.

• Τα δικά του ΚΟΚΚΙΝΑ παιδιά θεωρούν ότι πρέπει να περιμένουν να πάρουν δικό τους κομμάτι που μετατράπηκε σε ψίχουλα για να διεκδικήσουν και αυτά θέση στον πολιτικό στίβο. Όπως έλεγε σε στιγμές έξαρσης και υψηλά ιστάμενο κομματικό στέλεχος και περισυνέλεξε την ατάκα, ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, εμάς στο κόμμα, μας θεωρούν ΑΞΟΡΤΩΤΟΥΣ. Θαυμάσια λέξη της κυπριακής διαλέκτου που λένε και στο χωριό του ΣτεφΣτεφ στον Γερόλακκο, για όσους δεν μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε.

ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ - ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ

• Οι φόβοι του ΣτεφΣτεφ και της ηγεσίας εντείνονται, αφού παρά το ότι ο ΔΗΣΥ βρίσκεται σε ΠΑΡΕΤΑΤΑΜΕΝΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και τα άλλα κόμματα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, οι δημοσκοπήσεις δεν αποδίδουν στο ΑΚΕΛ τα ποσοστά που θα έπρεπε να ελκύει επωφελούμενο τα λάθη των αντιπάλων. Εξ ου και ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ βάζει ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ των προσδοκιών, αφού διαλαλώντας στα κομματικά παπαγαλάκια ότι αρκείται με το 25% τότε αμέσως παραπέμπει σε φόβο αποτελέσματος. Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ο ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΤΗ που θα έπρεπε να διαπνέει το ΑΚΕΛ, αλλά και το σλόγκαν ότι θα ανέβει στην κορυφή και θα πάρει την ΠΡΩΤΙΑ, μάλλον πρόκειται περί παροτρύνσεων της στήλης, παρά πεποίθησης της ηγεσίας. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ανυπερθέτως, γιατί δεν είναι σίγουροι για τις επιλογές τους και αν το τεράστιο ΑΝΟΙΓΜΑ προς την Κοινωνική συμμαχία των Μαυρογιαννουθκιών, θα ΕΥΟΔΩΘΕΙ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

• Ήδη αντιδράσεις και φωνασκίες ακούγονται καθημερινά ενώ προ λίγων ημερών έγινε πραγματικός ΧΑΜΟΣ στην συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ στην Ελεύθερη Αμμόχωστο με τις επιλογές του κόμματος. Εκεί όπου εισήχθησαν και πάλι Μαυρογιαννούθκια, ενώ θέλουν να χρωματιστεί ΓΑΛΑΖΙΑ όλη η ελεύθερη Αμμόχωστος. Μετά από ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ, διαμαρτυρίες και φωνές – ποιος θα γράψει για το ΑΚΕΛ αφού η πλειοψηφία των δημοσιογράφων έχουν προσβάσεις στην Εζεκία Παπαϊωάννου - επέλεξαν για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού τον δεξιό, ΔΗΚΟ-ΔΗΣΥ, πρώην έπαρχο ΑΝΤΡΕΑ ΚΤΩΡΙΔΗ. Την θέση του περιφερειάρχη διεκδικούσε και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, αλλά ήταν πολύ αριστερός για να του δώσουν το χρίσμα.

• Προτιμούν κάτι πιο λάιτ... κοκκινωπό. Άστε που για την θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου βρίσκεται ψηλά στην λίστα ο ιατρός ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΒΑΝΗΣ, ο οποίος ανήκει στον ΔΗΣΥ. Τώρα που έχασαν και τον Δήμο Δερύνειας, ο οποίος ενσωματώνεται στο Παραλίμνι, πλέον θα μετατρέψουν την επαρχία σε γαλάζια με δικούς τους χρωματισμούς. Όσον αφορά τον ΔΗΜΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, επαναδιεκδικεί ο ιατρός ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (δήλωνε ότι δεν θα ήταν ξανά υποψήφιος) και ο Αντιδήμαρχος ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ βλέπει και πάλι το τρένο να φεύγει χωρίς να επιβιβαστεί. Περιμένει δε και ο πατέρας του ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ, που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για το κόμμα (στο σκάνδαλο με την ΣΥΤΑ) να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Σιγά-σιγά μέχρι τα 80 του μιτσή Ανθούλη έχετε χρόνο…

ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΕΛΑΜ Ο ΣΤΕΦΣΤΕΦ

• Ωωωω. Τι ήταν αυτό που εκστόμισε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στην παρουσία των Ευρωβουλευτών του ΑΚΕΛ στην Λάρνακα, επιδίδοντας ΠΑΡΑΣΗΜΑ στο εθνικιστικό κόμμα. «Το ΕΛΑΜ εξέλεξε τον Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη-Αννίτα Δ. στις Προεδρίες κράτους-Βουλής, αντίστοιχα» αναφώνησε και υπήρξε ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΓΩΜΑΡΑ. ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του ΕΛΑΜ ο ΣτεφΣτεφ αφού παραδέχεται ότι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ είναι ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ της πολιτικής σκηνής του τόπου. Όπως αναφώνησε και κάποιος πράκτορας της ΞΥΠ πρςο τον Στεφ. «Εσύ να το δεις». Η φωναχτή επίκληση Στεφ μπορεί και να εκληφθεί σαν παραδοχή του στρατηγικού λάθους των Προεδρικών εκλογών, όπου ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ τήρησε ΑΤΕΓΚΤΗ – ΣΚΛΗΡΗ στάση έναντι του ΕΛΑΜ. Ηπιότερα και μεθοδικότερα, αφού και ο ΜπλακΤζον είναι υιός αγωνιστή της ΕΟΚΑ, δεξιός και εμφορούμενος από Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, θα μπορούσαν αν μη τι άλλο, να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ το 6-8% που έδωσε το ΕΛΑΜ στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και τον εξέλεξε. Τώρα τα περί στρατηγικής του Στεφ για να αποδυναμώσει τον ΔΗΣΥ και να πάνε οι ψήφοι στο ΕΛΑΜ μάλλον είναι αιρετικό και χωρίς περιεχόμενο… Πάντως τέτοιου είδους επιδαψιλεύσεις δεν επισώρευσε σε κανένα άλλο κόμμα το ΑΚΕΛ. Πως το λένε και στην φυσική; Τα ετερώνυμα έλκονται…Τα χάπια μου, κόκκινο της Σοβιετικής Ένωσης και μαύρα ΕΛΑΜίτικα ταυτόχρονα.

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ Η ΓΙΑ ΝΑΒΑΛΝΙ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άκρα του τάφου σιωπή, που λέει και ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ στο ποίημα του, το οποίο ερμηνεύει μοναδικά σε άσμα ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ. Μα στο ΑΚΕΛ-ΒΟΛΤ κινήματα ειρήνης, Ένωση Συντακτών και λοιποί αυτοανακηρυχθέντες προασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ - ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ και άλλοι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ δεν πληροφορήθηκαν περί του θανάτου - δολοφονίας μάλλον - του αντιφρονούντα ΑΛΕΞΕΙ ΝΑΒΑΛΝΙ; Α, πα, πα Σε άλλες περιπτώσεις ξεσκίζουν όλα τα κόκκινα ιμάτια τους, μέχρι και ερυθρά σωβρακάκια - σλιπάκια τα καίνε στην φωτιά για να υπερασπίσουν κάποιους που θεωρούν ότι θίγονται τα ανθρώπινα τους δικαιώματα, αλλά στην προκειμένη ΣΩΠΑΣΑΝ. Γιατί άραγε; Επειδή ήταν κρατούμενος και αντιπολιτευόμενος του ΠΟΥΤΙΝ; ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ και αλά καρτ επίδειξη ανθρωπισμού μόνο για όσους συμπίπτουν οι θέσεις, απόψεις, προσανατολισμοί. Οι άλλοι ας πεθάνουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ωωω ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ – ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

• ΥΓ: Το ταλέντο και οι ευαισθησίες συνδυασμένες με την αγάπη για την πατρίδα προσφέρουν ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. Όπως στην προκειμένη η έρευνα ενός χρόνου και το ΠΑΘΟΣ και η φιλοπατρία δυο νεαρών παιδιών (ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΡΑΑΜ – δημοσιογράφου ΡΙΚ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗ - σκηνοθέτη) έξυσαν πληγές, για να μην ΞΕΧΝΟΥΜΕ οι αποχαυνωμένοι και κουρασμένοι Ευρωττοπουζοκυπραίοι, μέσω καταπληκτικού ντοκιμαντέρ για τους αγνοουμένους. Παρουσιάστηκε με πρωτοβουλία και του Ευρωβουλευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ στις Βρυξέλλες και άγγιξε όλους τους θεατές.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση