ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Mαυρογιάννης βρίζει σαν ένα τίποτε - τυχαίο - αστείο - τον Χριστοδουλίδη

Μπας και είναι ο ΝΙΚΑΡΟΣ και ο ΔΗΣΥ που θέλουν να αλλάξουν το ΓΕΣΥ και κρύβονται πίσω από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ: «Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε./Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.»

• Μόλις έβγαλε την ΜΑΣΚΑ του ευγενούς και μειλιχίου διπλωμάτη αναδείχθηκε ο χαρακτήρας του. Και το πρώτο επίτευγμα του υποψηφίου του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ είναι να βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους και ιδιαίτερα τον μέχρι πρότινος πολιτικό του προϊστάμενο και ανθυποψήφιο του, ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά Χριστοδουλίδη και χρησιμοποιώντας στίχο του μέγιστου ποιητή ΚΩΣΤΑ ΚΑΦΑΦΗ, από το ποίημα του «ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης», κατέδειξε την ποιότητα του σαν εκκολαπτόμενος πολιτικός και χαρακτήρας. Στον εν λόγω στίχο που παρέθεσε σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, προσέξετε παρακαλώ την ειρωνεία του ανθρώπου. «Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε./Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.»

• Πραγματικά πρωτοφανής επίθεση που έγινε μάλιστα σε ήρεμη κατάσταση και όχι σε κάποια συζήτηση όπου σε πίεση μπορεί ενδεχομένως να ξεφύγει κάτι από κάποιον πολιτικό και να βρίσει τον αντίπαλο του. Και εν βρασμώ ψυχής πάντως δεν ακούσαμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για πολιτικό αντίπαλο, κάτι που προφανώς είναι θέμα ποιότητας του χαρακτήρα του ανθρώπου. Και στην πρώτη μάχη και μάλιστα χωρίς πίεση και αντιπάλους ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ανέδειξε τον χαρακτήρα του. Εριστικός, επιθετικός, υβριστής που δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει εκφράσεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ για να αποδομήσει τους αντιπάλους του. Φαίνεται ότι η προοπτική να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέδειξε αρκετά απωθημένα και εμμονές που είχε μέσα του ο κύριος ΜπακΤζον.

Εριστικός, επιθετικός, υβριστής που δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει εκφράσεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ για να αποδομήσει τους αντιπάλους του

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΛΟΥΚΑΙΔΗ;

• Ο Μαυρογιάννης πλέον με την υβριστική του επίθεση ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ μπροστά στους πολίτες. Και το θέαμα ήταν ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ. Στην πρώτη του συνέντευξη να αποκαλεί τον αντίπαλο του στις Προεδρικές αστείο – τυχαίο πολιτικό, καταδεικνύει ότι το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του καλοσυνάτου έκρυβε πολλά. Αλλά κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στην επιφάνεια.

• Πάντως να σας ζήσει, να τον χαίρεστε τον υποψήφιο σας ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΑΡΙΣΤΕ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ. Επιλέξατε ευγενέστατο, προοδευτικό κύριο που κατακλύζεται από ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ . Τελικά αυτή την κουλτούρα θα προωθήσει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τον ύβρεων και των ποταπών χαρακτηρισμών έναντι όσων δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα του; Α, πα, πα.

• ΦΑΝΤΑΣΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΚΟΥΛΙΑΣ - Η ΕΙΡΗΝΗ - Η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ;

• Αλλά και οι ευαισθητούληδες των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης. Αν έλεγε κάποιος άλλος κάτι ανάλογο θα ζητούσαν να παραπεμφθεί, αν ήταν βουλευτής στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα τον λοιδορούσαν ολημερίς στα ραδιόφωνα, στα κανάλια και στις ιστοσελίδες. Τώρα σώπασαν. Για δε τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ που την περασμένη βδομάδα σε βρασμό ψυχής λόγω του ότι τον ξεγέλασαν με φρούδες υποσχέσεις το ΑΚΕΛ ότι θα είναι υποψήφιος τους και κακά πληροφορημένος, ανέφερε ότι ο Μαυρογιάννης έπαιρνε δυο μισθούς ευαισθητοποιήθηκαν όλοι οι προστάτες της κοινωνίας. Τώρα που έγινε υβριστής σώπασαν; Φανταστήκατε να απόδιδαν τέτοιους χαρακτηρισμούς ο Δίπλαρος, ο Κουλίας, ο Θεμιστοκλέους, η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ , η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ σε πολιτικούς τους αντιπάλους; Θα γινόταν ΧΑΜΟΣ και θα ζητούσαν την κεφαλή τους επί πίνακι. Τώρα σώπασαν ….άπαντες, δεξιοί αριστεροί και κεντρώοι.

• ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

• Όπως περιέγραφε και κάποιο ρεπορτάζ τώρα θα πέσει ο Μαυρογιάννης στα βαθιά. Έδειξε ο κύριος ότι δεν γνωρίζει κολύμπι και θα χρειαστεί μπρατσάκια. Πάντως μας προϊδέασε ότι στον προεκλογικό αγώνα θα δούμε αρκετά και θα περιμένουμε περισσότερα από τον ΜπλακΤζον. Και τελικά όπως λέει και κόκκινος σύντροφος πράκτορας της ΞΥΠ να δεις που θα μας ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ και θα κατηγορεί το ΑΚΕΛ ότι δεν έκανε όσα έπρεπε και τον υπέσκαπταν εκ των έσω. Να το θυμηθείτε σύντροφοι. Ο άνθρωπος φαίνεται από την πρώτη επαφή. Από την πρώτη συνέντευξη που δεν καλύπτεται από το πέπλο του υπαλλήλου. Εμφανίστηκε σαν αυτόφωτη προσωπικότητα και έδειξε το βεληνεκές της. Τόσα χρόνια ΚΡΥΒΟΤΑΝ πίσω από τους Προέδρους της Δημοκρατίας και μετέφερε ΦΑΚΕΛΟΥΣ. Αυτή η μετάβαση είναι και επικίνδυνη και ΟΔΥΝΗΡΗ αν δεν έχεις το ψυχολογικό υπόβαθρο…

ΣΙΖΟΠΟΥΛΙτιδα υπέστη ο Δίπλαρος και εμπλέκει Νίκαρο- ΔΗΣΥ σε περιπέτειες για ΓΕΣΥ

• Μπας και είναι ο ΝΙΚΑΡΟΣ και ο ΔΗΣΥ που θέλουν να αλλάξουν το ΓΕΣΥ και κρύβονται πίσω από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ; Ε, μα πως εξηγείται ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ να βάλει κατά προτεραιότητα προς συζήτηση το θέμα που ενέγραψε ο Σιζό περί παραχώρησης στους ιατρούς εκτός ΓΕΣΥ του δικαιώματος να συνταγογραφούν φάρμακα. Κι ενώ εκκρεμούσαν δεκάδες επείγοντα θέματα, ο Φτυμάκης ο Ντάμπλ, έβαλε το θέμα προς συζήτηση κι ενώ εξαντλήθηκε, αφού ήταν στην ατζέντα της Επ. Υγείας προ εξαμήνου και αναλύθηκε-συζητήθηκε ενδελεχώς και επισταμένα και στην Επιτροπή Ελέγχου σε πρόσφατη συνεδρία όπου ακούστηκαν τα πάντα.

• Και γιατί να μην υπάρξει συσχετισμός δηλαδή, αφού ο Δίπλαρος δεν φαίνεται ότι ενεργεί κατά το δοκούν αν ληφθεί υπόψη ότι είναι εκ των επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- Β ‘Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και οπωσδήποτε στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην γραμματεία του κόμματος συζητούνται …ειδικά αυτή την περίοδο, τα πάντα. Να πιστέψουμε ότι δεν το ήξερε η ηγεσία του ΔΗΣΥ; Α, μπα.

• ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΝΙΚΑΡΟΥ

• Ας πάμε και στον δεύτερο συσχετισμό - δεσμό του Δίπλαρου. Ότι είναι ο ηγούμενος των Προεδρικών στον ΔΗΣΥ είναι ξεκάθαρο και πασίγνωστο. Εξάλλου να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές στον ΔΗΣΥ ο Δίπλαρος κατετάγη δεύτερος Αντιπρόεδρος και τον ξεπέρασε η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, την οποία αποκαλούσε εκλεκτή του Φούλη (αποδείχθηκε περίτρανα στην συνέχεια) , λόγω του ότι θεωρείτο άνθρωπος του Αναστασιάδη και εκείνη την περίοδο η κόντρα Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου του κυβερνώντος κόμματος ήταν στην ημερησία διάταξη.

• Εξάλλου ο Δίπλαρος τον ΝΙΚΑΡΟ δεν τον αποκαλεί Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά κουμπάρο του. Θεωρείται δε ένα εκ των πολιτικών παιδιών του Νίκαρου και μάλιστα μπορεί να είναι και το αγαπημένο. Οπόταν οι συνειρμοί αναπόφευκτοι. Πάντως η ΣΖΙΟΠΟΥΛίτιδα είναι μια κατάσταση στην οποία περιέρχονται κυρίως νεαροί εκκολαπτόμενοι βουλευτές του ΔΗΣΥ που για συγκεκριμένη αιτιολογία θέλουν να εκτεθούν δημοσίως και να αποδομήσουν την πολιτική τους καριέρα για να κάνουν το χατίρι στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ. Τώρα αν είναι τα δοχεία ή δέχονται διαταγές εκ των άνω για να υποστούν Σιζοπουλίτιδα είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

• Απίστευτο αλλά Κυριστανικό: Έβρεξε και βγήκαν πάλι τα σαλιγκάρια. Ατή την φορά οι τηλεπιστήμονες- εξουσιαστές για να εκφοβίσουν για την ευλογιά των πιθήκων. Και αμέσως βρήκαν συμπαράσταση από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Αρρωστημένη αίσθηση της δημοσιότητας.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση