ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψηφίζουν υιό (Α. Μαυρογιάννης) αγωνιστή της ΕΟΚΑ - Απέκλεισαν άλλο (Γ. Παμπορίδης)

Το Εθναρχικό μανιφέστο Ειρήνης Χ. και οι αντιδράσεις συζύγων Στέφανου - Καραμάνου - ΕΔΟΝόπουλων.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ

Ω της υποκρισίας το απαύγασμα. Ω της παραπλάνησης το αφήγημα. Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του ΑΚΕΛ και η ζαλισμένη αντίδραση στην προσπάθεια για εξεύρεση υποψηφίου που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις Προεδρικές εκλογές, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η ηγεσία του κόμματος της αριστεράς, αλλού πατάει και κάπου αλλού βρίσκεται. Για να δούμε όμως τελικά ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο της αποτυχίας.

Ξεκινάμε την παράθεση σχετικής μας έρευνας για να επισημάνουμε στους συντρόφους ότι για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση θα ΠΑΛΕΨΟΥΝ, θα τρέξουν, θα μαλώσουν, θα σπαταλήσουν δυνάμεις για να εκλέξουν στην εξουσία κάποιο ΔΕΞΙΟ. Για μια ακόμη φορά ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ η κοσμοθεωρία τους και τα ιδανικά και πιστεύω τους, για να συμπλεύσουν συγκυριακά με υποψήφιο που - κάποτε - άκουε για το ΑΚΕΛ και έβγαζε σπυράκια. Τελικά ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του κόμματος της αριστεράς; Να επιδιώκει να ανεβάζει στην εξουσία ΔΕΞΙΟΥΣ και αυτοί να κρύβονται; Αυτά διδάσκουν στα ΕΔΟΝόπουλα στα αναμορφωτήρια των κατασκηνώσεων της ΠΕΟ στα Περβόλια; Πως θα αναδεικνύουν δεξιούς στην εξουσία;

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΣΩΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ

Πάμε παρακάτω. Έκαναν ολόκληρη επανάσταση εμπνευσμένοι και από την κλασική μέθοδο ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ και χρησιμοποιώντας τα πάντα πρόθυμα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης για να πείσουν ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ήταν Γριβικός, καθότι το έγκλημα καθοσιώσεως του ήταν η παρουσία τους ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στο μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Και τι δεν είπαν στα σύγχρονα καφενεία της εποχής οι υπερευαίσθητοι αριστεροί για τον Παμπορίδη. Με την σύμπραξη δε της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ τον αποτελείωσαν και ο άνθρωπος δεν μπήκε καν στον κατάλογο των υποψηφίων του ΑΚΕΛ.

Οι καιροί παρήλθαν και η εσωστρέφεια συνεχιζόταν. Ε, λες αφού απέκλεισαν λόγω ΕΟΚΑ τον Παμπορίδη, θα έβρισκαν κάποιο αριστερόστροφο οι εμπνευσμένοι ηγέτες του ΑΚΕΛ. Και αίφνης εμφανίστηκε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ως ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ με την συνδρομή φυσικά και του χωριανού - συγγενή ΑΓΡΟτη επιχειρηματία. Και για να αντιληφθούν οι σύντροφοι και ιδιαίτερα οι κόκκινοι - πράκτορες της ΞΥΠ - καθώς και ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής, κάναμε μια σχετική έρευνα περί του βιογραφικού του διπλωμάτη καριέρας.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η ΞΥΠ μέσω εξειδικευμένου πράκτορα, ο οποίος εκτός από ιστορικός διατηρεί και φοβερό αρχείο μας πληροφόρησε περί του πατέρα του υποψηφίου του ΑΚΕΛ και της δράσης του στην ΕΟΚΑ. Προσέξτε τα στοιχεία. Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ με το ψευδώνυμο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ υπήρξε εκ των σημαινόντων στελεχών της ΕΟΚΑ με πλούσια και αξιόλογη δράση. Υπήρξε ομαδάρχης, συμμετείχε σε ομάδες στήριξης ανταρτών, σύνδεσμος με τον τομεάρχη, τροφοδότης ενώ απέκρυβε και αγωνιστές της οργάνωσης. Ανάμεσα σ’ αυτούς και τον ΘΡΥΛΙΚΟ υπαρχηγό της ΕΟΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ. Για την δράση του φυλακίστηκε δυο φορές κα έφερε τους αριθμούς κρατουμένου DP 52 - DP 1200. Κατά την διάρκεια της κράτησης του βασανίστηκε…

Φανταζόμαστε όταν γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1956, κατά την διάρκεια του αγώνα της ΕΟΚΑ οι αγωνιστές και ο κ. Διομήδης έκαναν πάρτι για τον ερχομό στην ζωή του μικρού Αντρίκκου. Θα του είπαν και κανένα πατριωτικό άσμα και όταν μεγάλωσε θα ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ στα νάματα της ΕΟΚΑ και των ιδεωδών που προώθησε με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Σίγουρα θα μεγάλωσε με ακούσματα περί της ΕΝΩΣΗΣ με την Μητέρα Ελλάδα. Όλα αυτά για να μην μας τρελαίνετε.

Και ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ και κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του δράσης (περίφημη ψησταριά Διομήδης) είχε αναρτημένες τις φωτογραφίες των ηρώων της οργάνωσης και του Αρχηγού Διγενή. Αυτόν θα ψηφίσετε σύντροφοι και φτάνει υποκρισίες περί αριστεράς. Είπαμε πλέον κλίνετε προς την ροζ αριστερά με στρασάκια. Τι είναι αυτό που ακούγεται ρε παιδιά; Κάνουν τόσο μεγάλο θόρυβο όταν τρίζουν τα κόκαλα των νεκρών; Ε, του ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και των άλλων από την ένταση που τους προκαλούν οι επίγονοι τους…

Ο ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ΤΟ ΓΕΣΥ- ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Και όλοι αυτοί οι τεράστιοι υπέκυψαν στις ενστάσεις της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ περί άρνησης ψήφισης ενός εκ των τριών δεξιών υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τις Προεδρικές εκλογές. Ναι και βγήκε κάποιος από την λίστα, Υπουργός του ΝΙΚΑΡΟΥ, για να ψηφίσουν στενότερο του συνεργάτη που μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επιτελείς του, οδήγησε σε αδιέξοδο το Κυπριακό. Τουλάχιστο ο Παμπορίδης έχει να επιδείξει και το μεγαλύτερο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΡΟ από καταβολής ΚΥπριστάν.

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΙΡΗΝΗΣ Χ. ΔΙΚΗΝ ΕΘΝΑΡΧΗ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΔΝΟΠΟΥΛΟ Α. ΤΣΑΚΚΙΣΤΟ

Τώρα όμως η Ρένα μας με μανιφέστο της καθοδηγεί, όπως εκείνο που δημοσίευσε δίκην ΕΘΝΑΡΧΗ το περασμένο Σάββατο, και περιγράφει τα περί των επιλογών του κόμματος προκαλώντας την αντίδραση αρκετών στελεχών του ΑΚΕΛ. Με νουθεσίες και υποδείξεις για τις διαδικασίες του κόμματος, την οχύρωση όλων πίσω από κομματικές γραμμές, τα μέλη του κόμματος που παρασύρονται από κομματικές ανακοινώσεις τις οποίες καταλαβαίνει μόνο η ηγεσία και ότι (το καλύτερο) η ηγεσία επέλεξε σαν υποψήφιο τον λιγότερο χειρότερο.

Φυσικά στο μανιφέστο της Ρένας αντέδρασαν αρκετοί κομματικοί, όπως το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΔΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΚΚΙΣΤΟΣ, ο οποίος και επιτέθηκε κατά μέτωπο (ήθελε και ως εκ του ονόματος να την τσακκίσει, αλλά μάλλον μόνο τις περίφημες ελιές τσακκιστές κατάφερε…) στην Ειρήνη Χ. υποδεικνύοντας της, ότι οι κατηγορίες της είναι αβάσιμες και θα πρέπει αντί να κατηγορεί, να ευγνωμονεί τον κόσμο της αριστεράς που την εξέλεξε 3 φορές ως βουλεύτρια.

Μάλιστα ο ΠΟΛΥΣ (υποκοριστικό που τον αποκαλούσαν μικρό οι φίλοι του), της υποδεικνύει ότι αρνείται να συναντηθεί με την ηγεσία του ΑΚΕΛ και οι αναφορές της δε ότι υπάρχει κυρίαρχη σχολή σκέψης στο κόμμα ενώ σημειώνει ότι αν υπήρχε τέτοιου είδους κατεύθυνση (νέα σχολή σκέψης) δεν θα ήταν στην Βουλή. Αμάν αφρίζει ο κομματικός στρατός για την Ρένα μας. Τι να της κάνουν όμως; Μέχρι τώρα τα έβαλε με όλους και τους κατατρόπωσε. Και αυτό να τους προβληματίσει τους κόκκινους στρατιώτες. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα και αερολογίες του φέισμπουκ.

LIKE – ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

Α, κι επειδή είμαστε σοβαρή υπηρεσία και ψάχνουμε τα πάντα ο πράκτορας της ΞΥΠ μας ανέφερε στην έκθεση του ότι LIKE-ΛΑΙΚ, στο κείμενο του Αποστόλη, Πόλυ, Τόλη έκαναν ενθουσιασμένες και χειροκροτώντας η νηπιαγωγός - σύζυγος του Γενικού Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η σύζυγος του Κεντρικού Οργανωτικού του κόμματος ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ. Όπερ μεθερμηνευόμενο η ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι Ελλαδίτες επικοινωνιολόγοι και εν γένει όσοι απασχολούνται με τα πολιτικά του Κυπριστάν, εξ Ελλάδας, μας θεωρούν ΧΑΖΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ και απολίτικους με κοντή μνήμη και περιορισμένη πολιτική - κοινωνική αντίληψη. Τουτέστιν επαρχιώτες, βλαχαδερά, Ευρωττοπουζοκυπραίοι. Επιτέλους κάποιοι να το αντιληφθούν και να μην παρασύρονται από τα ψευτολογάκια και τις κορωνίτσες τους. Δεν κατάλαβαν ή δεν άκουσαν τι έπαθε το ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές με τον περιβόητο Παναγόπουλο και το τσιράκι του Γιώργο Χριστοφορίδη που για πλάκα ανακάλυψαν τον περιβόητο Πάμπο; Και έλεγαν μεταξύ τους ε, πλάκα θα κάνουμε ρε μακάκα μ’ αυτούς… Χα, χα. Και το ΔΗΚΟ έχανε ποσοστά…

ΥΓ. Θα μπορούσε να αναβληθεί το προσυνέδριο για τον τουρισμό γαλάζια παιδιά του ΔΗΣΥ την ίδια ώρα που έδινε την μάχη για την ζωή η Υπ. Εργασίας και στέλεχος σας. Σιγά την τεράστια πολιτική πράξη που δεν μπορούσε να μετατεθεί…

ΥΓ. Ε, καλά οι ζογκλέρ των φύλων υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν την καλλίπυγο Σπανιόλα για να αναδειχθεί πρώτη στην ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ; Έγνοια τους είναι να βροντοφωνάξουν ότι είναι αδελφοί και αδελφές. Λες και θα πρέπει ο κάθε παρουσιαστής να ενημερώνει την κοινωνία για τους σεξουαλικούς του προσανατολισμούς. Εκτός κι αν είναι φυσιολογικό να λέει ο ένας παρουσιαστής ότι είναι αδελφή και ο άλλος ότι είναι μεγάλος εραστής και να περιγράφει τις επιτυχίες του με τις γυναίκες. Αυτή είναι η αποστολή των παρουσιαστών. Να εκφράζουν τα εσώψυχα τους;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση